Ja heti lisää näyttelyuutisia Mäntsälästä. Tänään tehtiin siis Olivian kanssa pieni visiitti Mäntsälään kaikkien rotujen koiranäyttelyyn. Olivia esiintyi nätisti ja tuomarina toiminut Paavo Mattila tuntui tykkäävän myös, sillä Olivia voitti ensin juniorit ja sai viimein sen kolmannen juniorisertin jolla siitä tuli suomen juniorimuotovalio ja vielä sijoittui paras narttu kilpailussa toiseksi viiden apson joukosta. Ei mikään hullumpi reissu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s