Teimme parisen viikkoa sitten reissun Tarttoon koiranäyttelyyn. Osallistuimme tuohon kolmipäiväiseen näyttelyyn vain lauantaina ja sunnuntaina omien työvuorojeni takia. Mukana meillä oli Dawa ja Olivia, jolle tämä reissu olikin ensimmäinen ulkomaanmatka ikinä. Silti Olivia matkasi kuin vanha tekijä.

Ja sitten niihin tuloksiin. Lauantaina tuomarina oli Marian Draganescu, joka antoi Olivialle Eri1, SA, jun-sert ja laittoipa vielä PN2. Dawalle tuli lauantaina tulokseksi eri2. Sunnuntain tuomari taas oli Kimmo Mustonen, joka antoi molemmille tytöille eri1 sa ja laittoi Dawan PN3 kera sertin ja Olivian PN4 ja ROP JUN(emme jääneet isoon kehään vaan suuntasimme heti rotukehän jälkeen kohti satamaa). Ja näillä tuloksilla siis Dawasta tuli Viron, Suomen ja Latvian muotovalio ja Oliviakin lisäsi Viron juniorimuotovalionarvon titteleihinsä.

Ihan mahtava reissu siis takana, saatiin kaikki se mitä haettiinkin ja hieman vajavaiseksi jääneistä yöunista huolimatta oli ihana päästä taas reissuun pitkästä aikaa. Paluumatkalla piipahdettiin vielä yhdessä Tallinnan lempparipaikoistani Pääskülan rabaradalla heittämässä pieni lenkki tyttöjen kanssa.

Ja samaan aikaan toisaalla Kaspian starttaili ensimmäistä maastokilpailuaan Äänekoskella kasvattajan matkassa. Aluksi oli näyttänyt hyvältä, Kaspian seurasi hyvin viehettä kunnes hieman ennen maalia oli hävittänyt sen ja päättänyt mennä tuomarin viereen istuskelemaan perusasentoon. On se hyvä että ollaan sitä rallitokoa käyty treenaamassa :D. Alla vielä Kari Vierin ottama kuva Kaspianista kisoissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s