Olen Anu Järvinen, päälle kolmekymppinen koiraharrastaja Helsingistä. Koirat ovat kuuluneet elämääni käytännössä aina, meidän perheessämme oli koira jo ennen kuin synnyin. Vuonna 2000 tutustuin koiranäyttelyharrastukseen ja näyttelyt ovat siitä lähtien kuuluneet elämääni, aluksi junior handlerin muodossa ja nykyään rotukehissä pyöriessä. Nykyään tulee paljon kierreltyä ulkomailla koiranäyttelyiden perässä, samalla saa yhdistettyä toisen rakkaan harrastukseni eli matkustamisen.

Näyttelyiden lisäksi vinttikoirien ollessa nuoria kävimme juoksuharrastuksessa ja agilityssä, mutta ne ovat nyt toistaiseksi jääneet. Kaspianin kanssa kuitenkin olisi tarkoitus tulevaisuudessa palata myös juoksuharrastuksen pariin. Crebain -kennelnimeni hankin heti täysi-ikäistyttyäni eli vuonna 2005, mutta ensimmäinen pentue syntyi vasta keväällä 2021. Kasvatukseni on pienimuotoista ja pentueita tulee varsin harvakseltaan. Pennut syntyvät kotioloissa ja ne tottuvat normaaliin elämänmenoon pienestä pitäen.

Olen jäsenenä Suomen Kennelliitossa, Lhasa apsot ry:ssä, Suomen afgaanit ry:ssä, Suomen italiaanot ja cirnecot ry:ssä, SuKoKa ry:ssä sekä Suomen Kääpiökoirat ry:ssä.

Minuun saa yhteyden joko sähköpostilla anu.jarvinen@crebain.com tai alla olevista linkeistä facebookista tai instagramista.