Alkukesä ollaankin kierretty koirien kanssa ahkerasti Suomea näyttelyiden perässä. Mukana ovat olleet niin Pihla, Dawa kuin Oliviakin ja parhaimmillaan jopa kaikki kolme ovat olleet samassa näyttelyssä esillä. Tulokset ovat pääosin olleet erinomaisia, lisäksi Olivia nappasi toisen junnusertin ja sertin Ruovedellä. Mynämäellä taas Pihla yllätti ja oli VSP saaden myös sertin. Kyseiseen näyttelyyn oli ilmoitettu yhteensä jopa 13 apsoa, joten ei mikään läpihuutojuttu kuitenkaan sijoittua tuollaisesta kovatasoisesta porukasta. Tämän lisäksi Pihlan saldona alkukesältä on kaksi vara-sertiä sekä yksi vara-cacib.

Vielä joitakin näyttelyitä on tiedossa tälle vuodelle, sitten toivottavasti päästään keskittymään pentuprojektiin pikkuhiljaa. Tässä vielä tunnelmakuvia alkukesän näyttelyiden osalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s