Pihlakin on nyt rekisteröity Suomen Kennelliittoon ja löytyy siis myös koiranetistä . Siinäpä taitaakin sitten suurimmat kuulumiset koirasaralla olla. Jos tämä olisi ollut normaali kevät ja kesä, olisimme varmasti kiertäneet jo puoli Suomea ja vähän ulkomaitakin näyttelyiden perässä. Toki tällainen pieni tauko tekee hyvääkin. Suomea on hieman kierretty nytkin, mutta tällä erää kansallispuistojen ja ulkoilualueiden perässä. Vielä on onneksi kesää jäljellä, suunnitelmissa ainakin korkata suppailukausi koirien kanssa (Pihla ekaa kertaa elämässään) ja yön yli reissu jonnekin päin Suomea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s