Vietän parhaillaan kesälomaa kuten säistä sen huomaakin. Ei edes ole ensimmäinen kerta kun mun kesäloman aikana sataa lunta. Torstaina kuitenkin oli kaunis päivä joten päätimme lähteä käymään Helvetinjärven kansallispuistossa tyttöapsojen kanssa. Noin 4 kilometrin pituinen reitti oli ihana, sillä siinä oli sopivasti vaihtelua ja pääsipä siinä ihastelemaan maisemia kallion päältäkin. Reitin varrella virrannut puro ihmetytti monesti Pihlaa, olisi varmaan mennyt uimaankin jollei olisi ollut hihnassa. Yhden pitkospuukohdan joutui kantamaan koirat yli sillä siinä oli hieman liian suuret välit ja tassut lipsuivat koko ajan rakoihin, mutta muuten reitti oli hyvin kuljettavissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s