Lähdimme viikonlopuksi helteitä pakoon maalle, eli mökki kutsui. SUP-lauta lähti tietysti mukaan, ja Dawa pääsi taas rakkaan harrastuksensa pariin. Tällä kertaa Dawa jopa pysyi laudalla koko matkan ajan, vaikka vilvoittelu ei varmasti näillä keleillä olisi ollut pahitteeksi. Myös Pihla pääsi ensimmäistä kertaa laudalle. Alun ihmettelyn jälkeen se vain pisti jalkoihini makoilemaan ja uitti samalla häntää vedessä (ihme ettei tullut kalaa :D). Aika rento tyyppi kaikenkaikkiaan vaikka korona-kevään takia kaikensortin sosiaalistaminen onkin jäänyt minimiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s