Kuten kuvista näkyy, täällä on aloiteltu pikku hiljaa tämän vuoden näyttelykautta ja samalla myös Olivian näyttelyuraa. Ja mikä aloitus tulikaan, Olivia sai eri1 sa PN2 sert jun sert ja vielä vsp jun. Arvostelukin oli todella mukavaa luettavaa. Tuomarina meillä toimi Rob Douma. Olivian kanssa oli todella mukava olla kehässä, enää ei tullut täysiä stoppeja keskelle kehää niinkuin jokaisessa pentunäyttelyssä kävi. Vähän epäilytti kun tukka silmillä joutui liikkumaan, mutta silti varsin reippaasti kuljettiin eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa.

Tälle keväälle suunniteltu Pihlan pentue siirtyy valitettavasti eteenpäin, todennäköisesti ensi syksyyn. Ensi syksylle mahdollisesti suunnitteilla siis kaksikin pentuetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s