Saimme jokin aika sitten Lillie Shopista testiin Urban Dogin Long shampoon ja Balm 360 rakennenaamion. Shampoo on 2 in 1 tuote, joka periaatteessa riittäisi yksinäänkin myös pitkään turkkiin, mutta mulla tytöillä oli päässyt pesuvälit niin pitkiksi, että en vielä uskaltautunut testaamaan pelkästään sen toimivuutta. Kaikki siis saivat saman käsittelyn, ensin pesu shampoolla ja sitten hoitoainevesi perään.

Mielestäni parhaiten tämä yhdistelmä sopi Dawalle, jolla on hieman kovempi turkki kuin Pihlalla ja Olivialla. Dawan turkki myös katkeaa helposti, joten tämän rakennenaamion tuoma suoja on tarpeen. Olivian ja Pihlan turkkia tämä yhdistelmä pehmensi mielestäni aavistuksen liikaa ainakin omalla pesutyylilläni. Tavallisiin arkipesuihin tämä sopi niillekin ihan hyvin, mutta ainoastaan Dawalle käyttäisin myös näyttelypesussa näitä.

Molemmissa tuoksu oli loistava. Turkit eivät kuitenkaan tuoksuneet pesun jälkeen liikaa, vaan niihin jäi ihanan kevyt ja raikas tuoksu. Täytyy vielä testata tuo pelkkä 2in1 shampoo ainakin Olivialla.

Täällä eletään muuten nyt varsin jännittäviä aikoja, sillä Pihla aloitti juoksut noin viikko sitten. Vielä odotellaan h-hetkeä, mutta eiköhän kohta päästä tapaamaan taas Nova-poikaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s