Pari viikkoa sitten pidettiin Dawan pentujen kanssa pienet ”puolivuotistreffit”. Kaikki pääsivät paikalle ja hauska oli huomata, että pentujen ”roolit” eivät olleet muuttuneet miksikään sitten pentulaatikon. Sinillä ja Posilla tuntui painit jatkuvan siitä, mihin olivat viimeksi jääneet ja Lola taas touhuili edelleen mieluummin yksinään tai ihmisten seurassa. Olivia ei valitettavasti voinut paineihin liittyä mukaan ensimmäisten juoksujensa vuoksi. Hienoja apsonalkuja kaikista oli kasvanut, kiitokset kuuluu mahtaville omistajille! (Kuvat Tiia Kaitala)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s