Reilu viikko sitten poikkesimme Olivian kanssa Lahden pentunäyttelyssä. Olivia sai taas hienon arvostelun ja oli myös tällä kertaa ROP-pentu. Apsot tuomaroi Kimmo Mustonen ja Olivian arvostelu kuului näin:

”Tasapainoisesti kehittynyt, tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea narttu pentu, purenta ok, hyvänmallinen pää, miellyttävä ilme, hyvät silmät ja korvat, kaunis ylälinja, ikäisekseen sopiva vahvuus, riittävästi kulmautunut, lupaava karvanlaatu, liikkuu hyvällä askeleella hieman kapeasti takaa, miellyttävä käytös”

Olivia liikkui nyt jo paljon paremmin, mutta stoppi oli kuulemma tullut isossa kehässä juuri tuomaripöydän edessä… Itse en ”valitettavasti” tätä päässyt todistamaan, sillä jouduin kiiruhtamaan töihin illaksi. Onneksi ystäväni halusi lähteä viettämään lauantai-iltapäivää Lahteen Olivian kanssa ja vei sen samalla isoon kehään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s