Viime lauantaina koitti se päivä, jota itse ainakin jännitin etukäteen aika paljonkin. Olin ilmoittanut Olivian ensimmäiseen näyttelyynsä Kotkan pentunäyttelyyn. Apsoja tuonne olikin ilmoitettu vain 1, mutta tottakai jännitti millaisen arvostelun Olivia saa ja tuleeko kunniapalkintoa. Tuomarina meillä oli Maija Lehtonen. Kehässä esiintyminen menikin muuten ihan hyvin, mutta Olivia totesi että kun tukka silmillä ei näe eteensä niin liikkuminen on melkeinpä mahdotonta. Muistelisin että isänsä kanssa oli nuorempana samaa ongelmaa. Tästä huolimatta Olivia sai sen kunniapalkinnon ja näin oli myös rop-pentu. Arvostelu oli aivan ihana ja myös varsin Olivian näköinen. Kun kaikki 9-ryhmän koirat oli arvosteltu oli edessä vielä ryhmäkilpailu. Myös siellä Olivialla oli liikkumisen kanssa haasteita, mutta tästä huolimatta meidät valittiin ihan hyvän kokoisesta porukasta jatkoon ja sijoitettiinkin sijalle 4. Todella hieno suoritus ensimmäisessä näyttelyssään, ei voi muuta kuin olla tyytyväinen. Tässä vielä Olivian arvostelu:

”51⁄2 kk. Varsin viehättävä, hyvin rakentunut tasapainoinen kokonaisuus. Oikeat rungon mittasuhteet. Hyvä pään malli. Erinomainen kaula ja ylälinja sekä häntä. Hyvin kehittynyt rintakehä. Tasapainoinen raajarakenne. Malttaessaan erinomaiset liikkeet. Lupaava karvanlaatu. Iloinen mutta itsepäinen käytös.”

Viime viikolla tehtiin myös syysreissu Helvetinjärven kansallispuistoon, toinen kuva on sieltä. Ilmeestä huolimatta Olivia kyllä tuntui tykkäävän retkestä :).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s