Tälle päivälle olin varannut Chocolle ja Dawalle terveystarkastuksen, molemmilta katsottiin silmät ja polvet. Molemmilla alkoi olla jo edellisestä kerrasta noin parisen vuotta joten katsoin, että nyt olisi hyvä sauma viedä nuo tarkastukseen kun Chocolla lähenee tuo 10 vuotispäivä ja Dawakin täytti jo kolme vuotta eli sai polvitarkastuksen niin, että se on voimassa ilman aikarajaa. Molemmilla oli sekä silmät että polvet edelleen moitteettomassa kunnossa. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.

Kaspian kävi myös parisen viikkoa sitten ensimmäistä kertaa vastaavissa tarkastuksissa ja myös sillä oli tulokset yhtä loistavat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s