Viime viikonloppuna olikin pitkästä aikaa oikein kunnon koiraharrastus-viikonloppu. Lauantaina osallistuimme Vermossa pidettävään Eukanuba Summer Showhun, johon oli apsoja ilmoitettu 11 kappaletta ja tuomaroimassa oli Maarit Hassinen. Apsot olivat heti aamulla ensimmäisenä kehässä, mutta onneksi oli lähinäyttely, joten ei tarvinnut ihan kukonlaulun aikaan lähteä matkaan.

Minulta oli ilmoitettuna Pihla ja Dawa. Pihla sai erinomaisen ja oli hienosti nuortenluokassa 2. sa:n kera. Dawa oli avoimissa ja voitti luokkansa sekä sai myös sa:n. Paras narttu -kehässä Pihla jäi viimeiseksi ja Dawa tuli toiseksi kera vara-sertin. Molemmat tytöt sai hienot arvostelut joihin ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.

Sunnuntaina oli vuorossa kääpiökoirien erikoisnäyttely Tuomarinkylän vinttikoiraradalla. Sinne olin ilmoittanut ainoastaan Pihlan. Pihla esiintyi hienosti ja sai myös sunnuntaina eri:n ja sa:n. Paras narttu -kehässä Pihla sijoittui neljänneksi ja tällä kertaa oli Pihlan vuoro saada tuo kaunis vaaleansini-valkoinen ruusuke. Näyttelyyn oli ilmoitettuna myös Dawan pentujen sukulaispennut Yarmilan-kennelistä, oli ihana päästä näkemään nämä nuorukaiset. Muutenkin sitä huomasi kuinka paljon näitä näyttelyitä ja tätä harrastusta kokonaisuudessaan onkaan kaivannut.

Sunnuntaina piipahdimme vielä illalla pienellä retkellä Sipoonkorven kansallispuistoon. Tämä oli Olivian ensimmäinen kansallispuistoretki ja hienosti se pysyi mukana. Kovin oli jo ruskan sävyjä näkyvillä, täytyy ilmeisesti tehdä retki aika piakkoinkin ihan oikean kameran kanssa sinne jos niitä meinaa saada tallennettua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s