Edellisestä päivityksestä onkin jo jonkin aikaa, joten ajattelin kirjoitella tännekin jotakin. Pennut ovat muuttaneet uusiin koteihinsa, paitsi tietenkin Olivia, joka jäi kotiin. Olivia on ”sujahtanut” todella helposti laumaan ja Kaspian on löytänyt itselleen uuden kaverin, jonka kanssa riehua. Tämä pentujen kanssa vietetty aika oli ihanaa ja vaikka tietää että kaikilla on ihanat uudet kodit niin kyllä niitä jäi kaipaamaan. Näillä näkymin ensi vuonna olisi tarkoitus ottaa uudestaan tämä penturumba, mutta niistä suunnitelmista sitten lähempänä lisää.

Parissa näyttelyssäkin ollaan ehditty jo pyörähtämään. Pihla aloitti kauden Tuurissa vuoden ensimmäisessä näyttelyssä ja oli junioriluokassa 2 ja sai ERI:n ihan kivalla arvostelulla. Tämä olikin Pihlan ainoa kerta junioriluokassa, nyt se on jo siirtynyt nuoriin. Myös Kaspian kävi ensimmäisessä näyttelyssään vinttikoirien erikoisnäyttelyssä viime viikonloppuna ja sai H:n.

Muuten tämä kesä on mennyt lähinnä kotosalla ja joitakin mökkireissuja ollaan koirien kanssa tehty. Pitkän helleputken takia päivät ovat menneet hellettä pakoillessa, nyt on onneksi jo vähän viileämpää ollut varsinkin iltaisin niin koiratkin ovat jaksaneet paremmin. Nyt kun penturumba on ohi niin tarkoitus olisi ottaa koirista vähän uudempia edustuskuvia (varsinkin Pihlasta, sen kuvat ovat todella vanhoja) ja päivittää pikkuhiljaa näitä kotisivuja muutenkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s