Vietimme viime viikon koirien kanssa maalla Keski-Suomessa. On ihanaa kun Suvia lukuunottamatta kaikkia voi pitää vapaana, koirat nauttivat toden teolla tästä ja lumisateesta ja pakkasesta huolimatta viettivät pihalla pitkiäkin aikoja keskenään leikkien. Kaspian oli tyytyväinen viime syksyiseen ostokseeni, Hurtta Extreme Warmer -takkiin, ei näyttänyt tulevan se päällä lainkaan kylmä. Hieman närkästystä aiheutti se, kun kielsin syömästä lunta – edes sitä valkoista. Alla olevasta kuvasta voi bongata Kaspianin mielipiteen… Otin myös joitakin kuvia Dawasta, apso osaa olla aika hauska näky pinkoessaan vähintäänkin täysiä. Loppuviikosta Dawa aloitti odotusten mukaan myös juoksunsa, joten meillä eletään nyt jännittäviä aikoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s