Tämä näyttelyvuosi on lähtenyt käyntiin todella upeasti. Ensin Pihla nappasi kolmannen sertinsä Tampereen näyttelyssä ja näin ollen valioitui Suomeen. Tuomarina oli Rob Douma. Siitä vain viikko eteenpäin Olivia sai myös kolmannen sertinsä ja valioitui ensimmäisessä mahdollisessa näyttelyssään Tuusulassa. Olivia oli hienosti myös ROP, tuomarina meillä oli Maarit Hassinen.

Viime viikonloppu kului Tuomarinkartanolla, ensin lauantaina oli ryhmänäyttely jossa Pihla oli VSP ja sunnuntaina sitten Daniel nappasi ensimmäisen ruusukkeensa eli sai KP:n ja oli uroksissa 2. Mitähän tämä kesä vielä tuokaan tullessaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s