Täällä kasvatellaan kovasti pentumahaa. Dawalla tuli tänään täyteen tiineysvuorokausi 43, eli odotusta on jäljellä enää kolmisen viikkoa. Tiineys on sujunut varsin hyvin, Dawalla on ollut ainoastaan pari kertaa pahoinvointia ja alun syömättömyyden jälkeen ruokakin on nyt maistunut hyvin. Hieman jo alkaa jännittää montako pentua sieltä syntyykään.

Choco taas sai uuden kevätkampauksen. Täällä etelässä kurakelit ovat pahimmillaan tällä hetkellä, joten Chocon karvat saivat lähteä. Jätin sille kuitenkin korviin ja häntään hauskat tupsut. Lenkille vielä puetaan kuitenkin paita päälle, sillä auringonpaisteesta huolimatta on vielä sen verran viileää. Onneksi viime syksynä löytyi hauska kettupaita Chocolle, tuli nyt sillekin sitten käyttöä. Tuntuu kuitenkin uusi look olevan myös Chocon mieleen, meillä nimittäin oli matot aivan rullalla kun tämä poika innostui juoksentelemaan edestakaisin.

Porukan vinttikoira-osasto hauskuutti tällä viikolla tällaisella kuvalla. En aluksi itse edes huomannut Kaspiania tuolta Suvin ”seasta” piilosta. Heti kun tyypin bongasin, niin piti käydä kamera hakemassa ja napsaista kuva. Tuolla tuskin tulee kovin äkkiä vilu edes italiaanolle. Hieman viluisempia kuvia käytiin ottamassa aiemmin tällä viikolla, tässä alhaalla pari niistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s