Sunnuntaina oli vuorossa Pihlan toinen näyttely. Ja millä tuloksella! Ensin Pihla valittiin rotukehässä kolmen apson joukosta rotunsa parhaaksi todella kauniilla arvostelulla. Koska näyttely oli niin lähellä ja ryhmäkehien alkamiseen vielä niin pitkä aika lähdimme välissä käymään kotona moikkaamassa muita koiria ja hakemaan ne unohtuneet herkut. Yllättävän hyvin Pihla esiintyi ilmankin, itseasiassa esiintyminen meni paremmin kuin viime viikonloppuna.

Ryhmäkehässä meidät valittiin ensin 6 parhaan joukkoon ja sitten vielä sijalle neljä. Tuulesta ja tuiverruksesta johtuen hienosta jakauksesta ja siistin näköisestä turkista oli turha haaveilla kuten kuvista näkee, mutta muuten isossa kehässä esiintyminenkin meni hienosti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s